omg99
omg99
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/09/16 18:08
Líquid preseminal
Bona tarda, avui he quedat amb la meva novia i hem mantigut relacions sexuals(molt poc ratu) sense preservatiu, la nostra pregunta és saber si es pot quedar enbarasada mitjançant el líquid preseminal. No hi ha hagut ejaculació.
Per fer un test d'embaras ha de passar uns dies? Es pot abortar legalment si ets menor a Espanya?
Moltes gràcies.
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 20:46
Hola omg99,

Amb el líquid presseminal hi ha risc d'embaràs, poc però n'hi ha. És a dir, sempre que hi ha relacions sexuals amb penetració sense preservatiu hi ha risc d'embaràs.

Per a poder fer-vos un test d'embaràs hauríeu de fer-lo (per a que el resultat sigui fiable) una setmana després de la setmana de la regla, en el cas que la regla no li vingui a la teva novia.

Si li ve la regla i descarteu un embaràs, el que haureu de procurar és utilitzar sempre, que tingueu relacions sexuals, el preservatiu.

Una abraçada i gràcies per escriure!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: