Anònim
Anònim
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/09/16 18:02
Dolors
Hola! Fa com un mes ho vaig fer per primer cop i em va fer bastant mal. El dolor em va durar una setmana aproximadament. El problema és que ara, després d'un mes i mig, i no he tornat a tenir sexe, m'ha començat a fer bastant mal un altre cop com quan ho vaig fer. A que es pot causar? M'ha de venir la menstruació aquests dies, podria estar relacionat?
Gracies!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 21:06
Hola Anònim,

Podria estar relacionat amb la regla però no podem saber d'on ve i per què ve aquest dolor si no has tingut més relacions sexuals. el millor seria que si segueix aquest dolors consultis al metge/ginecòleg.

Una abraçada i gràcies per escriure!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: