AlienDreamer
AlienDreamer
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 02/10/16 20:59
La meva millor amiga
Hola!!
Soc una noiaa de casi 15 anys.
Fa poc vaig parlar amb la meva amiga, sobre les parelles.. fins que em va dir que ella era bisexual.
jo crec que també u soc, i feia temps que sentia alguna cosa extraña per la meva millor amiga, i quan mi vaig "declarar" a ella, vam sortir durant un poc temps, pero, no va sortir be i vem dir de tornar a ser millors amigues, pero ara casi em parla, ja no tenim la mateixa relació que teniem abans i estic molt amoïnada... vaig voler parlar amb ella d'aixo, pero nomes feia que ficar excuses per no parlar-hi, m'esta evitant.
es la meva millor amiga i la estimo molt, pero ultimament estem moolt distanciades...
ajudeumee a recuperarlaa siusplaau :(
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/10/2016 18:29

Hola Aliendreamer,


No m'expliques què va passar entre vosaltres i és difícil donar-te una resposta sobre el que ha passat. De totes maneres, quan travessem la línia entre l'amor i l'amistat, és natural que canviï la relació perquè heu guanyat més intimitat. No és fàcil retornar a la relació d'amistat, de manera que dóna-li el seu temps. Fes-li saber que la trobes a faltar com a amiga i que t'agradaria recuperar la relació que teníeu abans. 

Recorda que, de la mateixa manera que vau necessitar un temps per construir la relació d'amistat, ara també el necessiteu i us l'heu de donar. 


Respecta-li el seu espai.

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: