Anònimeeeeeeeta
Anònimeeeeeeeta
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 03/10/16 19:17
Què vol?
Boneeees!!! Fa unes setmanes em vaig liar amb un nen que la veritat no m'agradava només m'atreia una mica. Hem quedat tres cops o així i m'estic adonant de que comença a agradar-me. Ell només ha tingut una relació fa molt de temps i va ser curta. Voldria saber que vol ell realment amb mi pero cada cop que treiem el tema ell no sap trobarme resposta. Què hauria de fer??? Si segueixo amn ell i al final ell no vol res serio podria passar-ho molt malament..... Què faiii' ajuda siusplaaaaau
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/10/2016 10:02

Hola anonimeeeeeeta!

Per a nosaltres, la pregunta important és que vols tu? realment vols algú que no tingui clar el que vol i que no trobi resposta a les leves preguntes?

T'agraïm molt la confiança que has depositat en nosaltres explicant-nos la teva situació. Ja veus que per nosaltres la prioritat ets tu i el que TU vols.

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: