LauraGemeliers88
LauraGemeliers88
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 03/10/16 19:36
Crec que vull....
Bon dia, tinc 15 anys i fa casi un mes que parlo per whatsapp amb un nen del meu institut. Ens hem vist un dia per el pati i només ens vam dir hola. Ell fa dies que em demana per sortir i jo li vaig diguent que no puc encara i que no estic preperada. Pero crec que al final li diré que si, pero el problema es que si li dic que si, no se que fare, perque només ens hem dit hola, i dic jo que si surtim quedariem algun dia, i no sé que dir-li ni que fer. Tampoc sé com dir-li a la meva mare que vull anar a un altre poble perque he quedat amb un nen, perque després no pararia amb les preguntes i no li vull dir cap mentida perque després em sabria molt de greu.
Ajudam siusplau. Li hauria de dir que si? Que he de fer?
Potser em direu que haig de fer el que jo cregui millor, que vosaltres no hem podeu dir el que haig de fer, pero si que hem podeu dir el que vosaltres farieu. Perque jo crec que l'estimo...
AJUDEU-ME siuplau!!
Moltes gràcies per tot.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/10/2016 09:30

Laura! hola!

Gràcies per escriure'ns i per compartir amb nosaltres aquest dubte!

I si abans de dir-li que si per sortir... quedeu per parlar un dia i per veure si això que sentiu és quelcom que també us funciona cara a cara? perquè sinó... potser començaràs a surtir amb un noi que no saps ni si pots mantenir una conversa. I és molt important que amb la persona que surtir, t'hi sentir còmode, pugueu parlar i, a més, t'agradi, evidentment.

Però si comenceu a sortir abans de parlar fora del whatsapp... potser estareu construint la casa per la teulada...

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: