211211AN
211211AN
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 03/10/16 22:23
Rallada maxima!!! 02....
Aque estiu vaig coneixer a dues noies, de tal lloc... Hi fa poc va ser la festa major de alli. Em van presentar a un noi i tot super be, cada cop m'agrada mes... Pro el qe pasa esque voliem tindre una relacio a distancia, per esque la distancia ens esta matan, ens fa masa mal. Tindre aquelles ganas de abraçarlo... mimarlo... Hi no podr-ho fer per la PUTA DISTANCIA.... Tots em diuen que el deixi corre que hi han mes tios, pero jo no vull a un altre jo el vull a ell... L'estimo massa per deixarlo escapar....
QUE PUC FER!?!?!?!
GRACIEEES
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/10/2016 09:41

Hola 211211AN!

No sabem quanta distància us separa però és important que trobeu algum moment per veure-us en persona. I si tiniu una cita en persona de tant en tant, això us pot donar energia per passar els dies que no esteu l'un davant de l'altre.

Si aconseguiu que aquenta distància us faci més forts la relació anirà millor perquè si sempre us esteu lamentant de que no esteu junto... això us pot anar distanciant més i més...

Moltes gràcies per escriure'ns. Ens agrada molt poder donar un cop de mà i convidar a reflexionar en les situaciones que us trobeu.

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: