SoyyyAlbita
SoyyyAlbita
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 05/10/16 18:20
Millor amic i millor amiga:
Hola,

Gràcies per contactar amb mi. La meva consulta és molt curta. Estic malament perquè despres de tot el que m'ha pasat amb el meu millor amic, no se si la meva millor amiga utilitza la situació i s'profita d'ella perque vol estar amb ell, i ella sap tot el que m'ha pasat emb el noi i els meus sentiments. Quan li demano consells pero whats em deixa el vist... no se que fer, quina casualitat que es porten tan bè ara i jo no sóc res pels dos. Ara no se que pensar ni fer, necessito ajuda...

Gràcies per llegir.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/10/2016 10:00

Albita, hola de nou!

Aprofita i parla amb ella. Si és una amiga, de veritat, t'escoltarà i segur que no et vol fer mal. Si tu li expliques com et sents amb tot plegat potser trobeu una solució i això t'ajudarà a estar millor.

Gràcies de nou per utilitzar el consultori i escriure'ns!

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: