MIAU
MIAU
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 05/10/16 20:05
Pillada d'una noia amb nòvio...
Des del primer dia de classes estic molt pillada d'una noia, però té nòvio i d'aquí un temps ja faran 1 any.
La coneixo des del primer dia de classes perquè vam començar batxillerat i érem tots nous, però m'hi vaig fixar des del primer dia amb ella i ara no me la puc treure del cap i intento ser amiga seva.
Què puc fer? Ajuda, siusplau...:(
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/10/2016 10:27

Hola MIAU!

Gràcies per explicar-nos la situació en la que et trobes... complicada perquè sembla que és un amor impossible... ella té parella i és un noi...

I si et fas amiga seva, realment hi pot haver molt de dolor pequè tu el que sents no és amistat, és enamorament... per tant... creus que realment et val la pena sentir el dolor que sents només amb la seva amistat?

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: