Anoniim
Anoniim
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 05/10/16 21:07
Cultura
Hola, sóc un noi i m'agrada una noia del meu cole, però la vaig estar buscant per instagram i facebook, la vaig trobar i resulta que era d'una cultura diferent, era "mora", que jo NO sóc el tipic discriminatiu, però clar vaig veure les fotos i tenia la tipica casa arab, els vestits i tot. No se que fer perque la noia es molt guapa, nose si sortir amb ella o no. El que hem preocupa tambe es com s'ho pendrien els meus pares i la meva familia.

Moltes Gracies per la vostra ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/10/2016 10:33

Hola!

Gràcies per explicar-nos el teu dubte!

Que sigui àrab, no ol dir res. És important conèixer la cultura de les persones que ens envolten i que sigui d'una cultura diferente no vol dir que no bugui ser la teva parella.

Potser, primer de tot, hauries de conèixer-la bé a ella, com a persona. I llavors ja aniràs veient si us assembleu i si podríeu estar junts o si hi ha diferències massa importants com per ser parella.

Una abraçada!


--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: