Sr. Potter
Sr. Potter
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 15/10/16 15:46
Sobrepes
Hola gent del consultori,
Jo des de ben petit he tingut sobrepes, i es un fet que realment m'ha afectat socialment. Jo de ben petit era molt sociable, però quan vaig entrar a allò de 3 de primària, vaig començar a rebre insults de l'estil: ets una foca, un puto gordo... I coses així. Vaig començar a no sentir-me bé amb el meu cos, vaig anar a nutricionistes que em van aconsellar que deixés de prendre, en excés, llaminadures, xocolata, i aquests aliments que poden ocasionar un sobrepes. Vaig fer-ho, però tampoc aconseguia gaire resultat, i això va seguir, fins fa cosa d'un any. Jo segueixo amb sobrepes, però la meva altura potser ho dissimula una mica, i tot i que la gent ja no em diu res del tema, ara el problema el tinc jo. No em sento a gust amb el que veig al mirall quan estic sense samarreta, em fa cosa banyar-me en una piscina davant de més gent, tot i que ho acabo fent, però no m'acabo de sentir còmode. A arrel d'això, he començat a deixar de menjar en excés a l'hora dels àpats diaris, però segueixo amb allò de menjar aliments que poden provocar un engreixament, i aquests si que els consumeixo en grans quantitats. Arriba un punt, que m'he plantejat menjar menys, potser tampoc menjar tants aliments que engreixin... De fet, hi ha hagut nombrosos dies en els quals no he esmorzat ni sopat, ni tampoc près un esmorzar de mig matí, he menjat poc al migdia, un berenar bastant normalet i de sopar poc o res. Segueixo sense notar cap resultat i em veig igual que sempre, quan em peso veig que he perdut uns pocs grams només, i m'estic començant a veure pitjor davant el mirall.

Es per això que vull que m'aconselleu, que puc fer per a solucionar això? M'estarà afectant aquesta deixadesa en els àpats? Voldria una resposta que em pogués orientar cap a saber que fer i com estar una mica més com a mi m'agradaria, per així veure'm i sentir-me millor.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: