Anonima
Anonima
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 21/10/16 22:00
Ajudaa!La meva millor amiga enamorada d'un profe!
Hola adolescents! Necessito ajuda , el que pasa es que una de les meves millors amigues està enamorada d'un profesor de ball que jo també coneixo . Està tots els dies pensant en el profe i ademes jo la vaig veure ballant i el profe nomes la mira a ella. També de vegades el profe li diu guapa,carinyo erc.. Com indirectes i ella ja no sap que fer . Es porten 9 anys de diferencia . I jo tmbe amb les altres aamigues pensem que li tira moltes indirectes la mira massa els pits,el cul i ella ja no sap que fer que farieu en llloc d'ella , teniu algun consell? Merci adolescents !
Helena Angel
Helena Angel
Data: 23/10/2016 21:36

Hola Anonima,

El millor que podeu fer és parlar amb la vostra amiga i dir-li que pot ser perillós, ja que
ell és més gran que ella i ell està en una posició molt diferent que
ella, ella és alumna i ell és professor i relacions on els rols són tant diferents em d'anar en compte, ja que es pot convertir en una situació lletja i complicada.

Intenteu parlar amb ella.

Una abraçada i moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: