Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 24/10/16 20:25
verruga al voltant del clitoris!!!! em moru! ajudaa
Hola, sóc una noia de 14 anys.
Fa setmanes vaig notar que a l'aixugar-me tenia molèsties, un dia vaig notar com un bulto, però no li vaig donar importància, vaig pensar que s'aniria sol. Però, ara, cuan m'ho toco em fa més mal, i no ha desaparegut. Estic molt preocupada, ja que he buscat per internet i m'ha surtit que puc tindre càncer del papiloma humà ( jo estic vacunada del papiloma, però no se si és el mateix ), també he trobat que aquesta mena de verruga o bola et surt cuan practiques el sexe oral i jo no n'he fet, però també em surt que pot ser cuan la pell entra en contacte amb una altre pell. La cosa és que a mi el meu nòvio em va tocar i una setmana desprès va ser cuan m'ho vaig notar, així que penso que ve d'aixó, pero no sé que fer. Si li dic a la meva mare haurem d'anar al ginecòleg, i el metge li explicarà a la meva mare, i s'enterarà que algun noi m'ha tocat... Però si no hi vaig estarè amb molèsties durant molt de temps...
Li he explicat a una de les meves millors amigues i m'ha dit que no em preocupi, que a internet diuen moltes mentides i m'ha donat una crema per les infeccions, però jo segueixo preocupa, no crec que em faci res aquesta pomada. Qu'e faig?! I si tinc càncer? NO SE QUE FER!!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/10/2016 21:20

Hola Anònim,

Ens sap molt de greu, però no podem diagnosticar-te, és normal que estiguis preocupada, sempre que aparèixer "bultos" o coses al nostre cos que abans no hi eren, és normal que ens espantem.

El
millor és que deixis de demanar opinions, deixis de buscar al Google, i
vagis al metge. Així que afronta la situació encara que faci por i vés a consultar al metge, explica-ho a la teva mare, ella et donarà suport segur!

Moltes gràcies per escriure'ns!

Una abraçada!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: