hey girls
hey girls
Any: 1999
Comarca: Berguedà
Data: 15/11/16 22:35
sentiments confosos; CONTESTEU!!
Porto tres anys amb la meva parella, sé que es molt. últimament no se que ens pasa però em poso trista cada vegada que el miro, quan quedo amb ell no em fa tanta ilusio perque estic molt acostumada..potser estic deixant de sentir? per part d'ell tampoc el noto com abans, i estic molt preocupada perque no vull pasar-ho malament. Jo se que l'estimo i molt però..no sé que em passa. Ja sé que no soc gens especifica pero es que estic molt perduda i confosa i no se que fer amb ell, perque a sobre confiem molt poc l'un amb l'altre encara que jo se que hauria de ser al contrari..no sé cap on tirar..noto com que s'ha cansat de mí, del meu caracter tan especial. (reconcec que son una noia molt dificil pero ell m'ha sabut tractar). Per favor, ajudeu-me :S
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 08/12/2016 10:09

Hola guapa!

Entenem que la situació per la que estàs passant és molt complicada i veiem que hi ha moltes coses que no estàs fent per intentar resoldre-la i et donarem algunes pistes:

-És molt important que parleu i que li expliquis com el veus i com et veus a tu en la relació

-La confiança és clau per a tenir una bona relació de parella...


Per tant, creiem que la comunicació entre vosaltres i la confiança hauria d'augmentar... i si veiessis que, tot i això, realment no vols estar amb ell, llavors és quan t'hauràs de plantejar fer alguna cosa.

Esperem que et vagi molt bé.

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio

Psicòloga

Instagram: @elenacrespi81

http://www.elenacrespi.com/


">www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.