Lauraa💔🔐
Lauraa💔🔐
Any: 2004
Comarca: Garraf
Data: 01/12/16 20:26
JA NO SE QUE FER, NO PUC MES, NECESSITO AJUDA
Holaa, a veure us explico, fa 2 setmanes o aixi vaig començar a parlar amb un nen, em va obrir ELL per instagram , i super carinyos i tot, pero clar despres em vaig enterar que porta 11 mesos amb una noia, i clar jo em sentia rara. pero bueno aquest no es el problema, el problema es que no se que fer, perque si ens veiem ens liarem i tot i el veure dintre de poc però clar ell te novia. i diu que no em preocupi per aixo pero jo no se que fer.


AJUDA
petons¡¡
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/01/2017 11:22

Hola Laura!

Gràcies per confiar en El Consultori i en l'equip de psicòlogues que hi treballem!

Encara que ell et digui que no et preocupis, realment ets tu qui ha d'escollir si vols liar-te amb algú que té parella o no. És una decisió teva i únicament teva. 

Va amb els teus principis enrotlla-rte amb algú que tingui parella? és el que tu realment vols?

Una abraçada!

--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: