panndaa<3
panndaa<3
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data de publicació: 01/12/2016 20:32
NOTO A LA MEVA MILLOR AMIGA MOLT DISTANT!! :(
No se que li passa a la meva millor amiga, pero la noto massa distant i té un comportament molt raro amb mi ultimament. Estic preocupada i no la vull perdre, ella diu que no li passa res, pero esque veig que canvia molt d'actitud quan parla amb mi a quan parla amb una altre persona. Ella em segueix dient que no, que soc lo més important i que no vooldria perdrem. Tambe el que em passa es que es porta molt amb una nena i no em molesta que es portin, em molesta que quan esta amb ella m'ignori i és com si per ella ja no existis, però es que crec que té una obsessio amb l'altre nena, perque últimament està fent coses que ella fa, utilitza les mateixes paraules i nose, em molesta que vulgui ser tan igual a l'altre nena perque ja li he dit mil cops que en veritat per l'altree nena es una mes de les mil amigues que te.... AJUDEUMMMEE!!! estic farta d exisitir quan ella vol. aixo si, em passo tots els dies amb ella, i es com si visques a casa meva i jo a la seva, i enserio no la vull perdre, perque sento que sense ella no podria tirar endevant, sempre m¡ajuda en tot i només cal una mirada perque entengui tot el que em passa
Elena Crespi
Elena Crespi
Data de publicació: 02/01/2017 11:25

Hola Panda!

Com estàs?

Escolta, i si li expliques per escrit tot això que ens has dit a nosaltres: com et sents, com la veus,c om es comporta i tot el que notes per part d'ella.

I si ella et diu que realment no li passa res, potser l'has de creure i valorar que és la seva nova manera de ser... T'agrada com és ara?

Una abraçada!


--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.