noiSe
noiSe
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 02/12/16 13:33
Que puc fer?
Hola!

Fa dues setmanes la meva ex em va deixar, ara en uns dies (el 7 de desembre) faríem 2 anys i jo, he perdut massa el cul per ella, cal dir que vam acabar "malament".
A la setmana, em vaig liar amb una altra a cocoa i m'he enterat que ella s'ha enfadat.
¿Que puc fer?
Realment, la trobo molt a faltar, la anyoro, i he plorat moltíssim per ella i a mi, per lo menys, m'agradaría tornar amb ella.
¿Em podríes ajudar? Ja que no sé que fer... no sé si parlar-l'hi, seguir com ara, esperar que mogui ella fitxa, es que no se, no se que fer.

Gràcies per ajudarme i espero contestació.

Atentament, PXXRNOISE
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/01/2017 11:28

Hola noiSe! Gràcies per escriure'ns i per a confiar en nosaltres i en el Consultori!

Si tu realment vols valorar el tornar amb ella podries parlar-ho amb ella. De vegades, ser sincer és el millor que es pot fer. Això sí, hauràs d'estar preparat per la resposta que et doni ella perquè tan pot ser que vulgui tornar amb tu com que no ho vulgui I ja ho has passat malament una vegada ia ixò podria reobrir ferides.

T'enviem una abraçada molt gran!

Cuida't molt i sort!


--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: