ponz
ponz
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 02/12/16 16:35
ns que fer amb la mevavida
hola soc en pau, laltre dia em vaig deprimir perque la meva amiga en visto i despues em pensava que la havia perdut per sempre pero en realitat li agrado perque sino no no, me hagues deixat en visto. he arribat en la conclusio que no li importo perque vaig passar per el bullying i el meu amic em va fer bullying perque no li vaig tornar la goma quan tornava de tecnologia i despues..
no se que pensa la gent de mi
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/01/2017 22:35

Hola Ponz,


Crec que no he acabat d'entendre la teva situació: estàs preocupat perquè una amiga teva no et correspon?

És possible que els nostres amics no sentin el mateix per nosaltres i això ens faci mal. No vol dir que ells no es trobin a gust amb nosaltres, però potser els sentiments no són tan intensos... i ho hem de respectar. 

Si et molesta que et deixi els missatges sense contestar, fes-li saber que no t'agrada i que et fa sentir malament. Potser no és conscient de la repercussió que té sobre tu el seu comportament. 


Una abraçada!

Laia

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: