Mireia
Mireia
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 02/12/16 19:32
Li agradare el proper estiu??
Hola!
Aquest estiu, un amic meu del poble, em va dir que li agradava just quan els seus pares lestaven esperant al cotxe per marxar. Jo em vaig quedar en xoc i no li vaig dir res, em vaig quedar callada .
Estic bojament enamorada d'ell i no parar de pensar en ell. El problema es que no se si l'any que ve, a lestiu, li seguiré agradant... Ajuda!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 10/01/2017 22:43

Hola Mireia, 


Doncs això és impossible de saber! Hauràs d'esperar a veure'us el proper estiu per saber si la connexió que vau tenir continua sent-hi o no. A vegades connectem molt ràpidament amb algú i aquest feeling perdura amb el temps. Potser és el teu cas. 

També podria passar que tu deixis de trobar-lo tant especial....

Si vols pots intentar contactar amb ell, encara que sigui en la distància, a veure com van les converses virtuals ;)


Una abraçada!

Laia

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: