anonim anonim Any: 2002 Comarca: Baix Ebre
No sé que fer amb la meva vida...
Hola!
Últimament no sé que em passa però al insti ho passo fatal. Em sento molt sola, que no puc confiar en ningú i que no li importo a ningú. Tinc un grup d'amigues que l'any passat anàvem totes a la mateixa classe però aquest any ens han barrejat i només vaig amb dues d'elles. Ens portem bé i tal però a vegades em sento molt apartada, que no hi pinto res... I al pati ho passo fatal ja que ens ajuntem amb les altres i es formen parelles per xerrar i jo em quedo sola i només em venen ganes de plorar. Que ens portem bé i quan xerrem totes juntes riem però quan es formen grupets ho passo fatal. A més a més sempre hi han les que expliquen tot el que fan amb detalls i a les altres els hi importa però els pocs cops que jo dic alguna cosa es queden amb un "a vale, no m'importa". I que no cal explicar tot però a vegades allò que necessites explicar coses i no sé a qui fer-ho. Què puc fer? A vegades he pensat en canviar d'amigues a l'insti però és que no hi ha ningú més amb qui m'hi pugui fer tan com amb elles. I canviar-me d'insti també ho he pensat però em sabria greu per elles perquè en el fons me les estimo i són importants per mi però jo em sento com un fantasma. Faig activitats extraescolars on hi estic super a gust amb altre gent que no són elles i només desitjo que arribi la tarda però si em puguéssiu dir alguna solució o consell m'aniria bé perquè són moltíssimes hores i ho passo fatal.

Merci per la vostra atenció
Laia Sala Laia Sala Any:

Hola bonica, 


Em sap greu que estiguis passant aquesta situació. No és agradable sentir-se exclosa del grup i fa molt mal. Potser hauràs de ser una mica més activa i començar tu les converses. És a dir, no esperis que les altres vinguin a demanar-te les coses, sinó que sigues tu, espontàniament, qui expliqui detalls del seu dia a dia. Aprofita també que esteu dispersades en diferents classes per parlar amb altres persones i obrir-te a elles. A vegades les persones més desconegudes són les que ens fan sentir més còmodes i menys jutjades. 

Intenta pensar com actues quan estàs a les extraescolars i fer el mateix quan estàs a classe. Potser ets més espontània? Potser no rumies tant les paraules? Pensa en què fas diferent i segur que t'ajuda a relacionar-te amb les teves amigues de l'escola. 


Ah! i recorda una cosa: és fantàstic tenir diferents entorns de gent amb qui et sentis còmode, no has de quedar-te únicament amb un sol grup, d'acord?


Una abraçada!

Laia 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Amb la col·laboració de