SenyoretaBieber
SenyoretaBieber
Any: 2002
Comarca: Urgell
Data: 05/12/16 16:03
SIUSPLAU AJUDEUME!
Hola Adolescents!
Necessito la vostra ajuda, em va arribar la regla fa 3 anys i al gener o aixi daquest any(no me'n enrecordo ben bé) em va marxar la regla i em va tornar a arribar a finals d'aquest estiu. Avui fa 127 dies que no m'arriba la regla(l'últim cop va ser a l'agost).
Tinc un novio i tots dos som verges i encara no ho volem fer, pero si que en tenim allò que es diu sexe fals crec, de que hi hagi un roce entre els nostres genitals. Va haver dos cops que va posar la punta del seu genital perque nomes voliem provar si entrava, i com que no va entrar vam deixar de fer-ho.
Estic patint molt per tema regla. Només amb allò que vam fer em podria quedar embaraçada? No va haver del tot una penetració, però tinc molta por. Fa dues setmanes em fan molt mal els pits i tinc els mugrons molt onflats. Ahir em vaig comprar un test clearblue i em va sortir no embaraçada, però encara hi ha algo en mi que em diu que no em fii. Em fan molt mal els pits, què podria fer? Ajudeu-me, són molts dubtes i m'estic menjant el cap. Siusplau no ho publiqueu, nomes responeu-me! Moltíssimes gràcies!!!!!!!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 06/12/2016 21:49

Hola SenyoretaBieber,

Pel
que ens expliques les probabilitats d'embaràs són mínimes, els
símptomes que ens indiques poden significar que la regla està a punt de venir-te. De totes maneres el millor és que acudeixis al ginecòleg per a què pugui fer una exploració i veure què pot estar passant en l'àmbit físic (ovaris).

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: