noiaambdubtes
noiaambdubtes
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 05/01/17 13:45
Nutricio i dietetica
Bones,

Fa un temps que m estic plantejant estudiar diatètica i nutricio, pero k es millor fer el batxillerat cientific, sociosanitari o social?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 07/01/2017 11:05

Hola!!

Doncs qui millor et podrà respondre aquesta pregunta és el psicopedagog o orientador del teu institut perquè no és que hi hagi un batxillerat millor o pitjor, sinó que depèn de quines assignatures t'agraden més i se't donen millor o pitjor. Si per exemple la química i les mates no se't donen molt bé, potser millor que triis el batxillerat socio-sanitari; però si les ciències socials no et motiven i les mates si, potser millor que triis el científic.

Això si, abans de triar-ne un o altre, assegura't de que et serveixen per a estudiar la carrera de dietètica i nutrició ja que no tots els batxillerats serveixen per a totes les carreres.

La nostra recomanació és que pensis en quines assignatures et van millor i en quines t'ho passes més bé i en funció d'això, triis un o altre batxillerat.

Una abraçada!

Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
www.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: