srlahey
srlahey
Any: 1999
Comarca: Garrotxa
Data: 08/01/17 11:23
M'agrada el germà petit d'una amiga, que faig?!
Hola. Porto des de començament de curs anan a dormir molts cops a casa d'una amiga meva i sempre veig el seu germa petit, només té un ments que jo. Des de el primer dia em va semblar un tio molt guapo, pero mai re mes. Pero com l'he estat veien molt sovint i doncs hem parlat molts cops no mel puc treure del cap. Fa poc a una festa estava ell i li vaig dir a se germana que magradava. L'hi va fer tanta gracia que ens va voler liar, pero tant discretament que no va pasar re. Des de aquell moment sempre em quedo pensant coses com: i si jo no l'hi agrado? Que pensa de mi? Perque em porto d'una manera tant extranya, que quan ma molat un tio no era aixi, perque amb ell si?

Necessito ajuda siusplau!! Un petonas!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/02/2017 19:48

Hola!


Mira quina situació més divertida! Quan comences a tontejar amb una persona i apareixen aquests nervis... és una situació angoixant, però també molt divertida i agradable! 

Pensa que tens el vist-i-plau de la seva germana, per tant, és possible que ella sàpiga què sent el seu germà... així que deixa't anar i disfruta!!

Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: