Pau22i
Pau22i
Any: 1994
Comarca: Baix Penedès
Data: 08/01/17 13:03
CONFUSIÓ
He estat parlant amb el germà d'una de les meves millors amigues durant un temps i al final he quedat amb ell. Tot això ho vaig fer d'amagades i em sentia tan malament que li vaig explicar a ella. Ella s'ho ha pres molt be, pero ell ara no em parla... i la veritat és que m'agrada molt. Té 7 anys més que jo i no se si això també influeix en la decisió de que ara no em parli. No se que fer ara, si passar d'ell o insistir-li... que em recomaneu? Creieu que vaig fer be?

Petons adolescents
Laia Sala
Laia Sala
Data: 07/02/2017 19:50

Hola!


Doncs aquí és important el comportament d'ell. Si ell està distant amb tu, potser ho hauràs de respectar... Si ho necessites, intenta parlar amb ell i demanar-li una explicació, però si veus que no vol més contacte amb tu... ho hauràs d'acceptar i començar a passar pàgina (per molt mal que et faci). Segurament la diferència d'edat també és un factor important. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: