anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 09/01/17 20:35
Molt raro el què em passa mab la meva millor amiga...
Hola!! Soc una noia de 14 anys i el què m'està passant és molt extrany...
Em direu boja però porto com mig any que fem conya amb la meva millor amiga de que estem connectades pels aliens però ara em començo a preocupar.
Quan parlem diem les mateixes paraules i a la vegada, i quan ella canta una cançó jo estic cantant la mateixa o al revés, quan parlem per whats diem les mateixes coses o inclus algun dia ens hem arribat a vestir igual en plan texans del mateix to i samarreta negra...
Els pares diuen que es el temps que passem juntes malgrat no anem al mateix insti però les dues ens hem començat a preocupar...
Espero la vostre resposta, merci, una abraçada!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 09/02/2017 21:28

Hola anònima, 


Doncs jo també penso com els vostres pares. Com més estona passes amb una persona, més a fons et coneixes i més capaç ets de preveure els seus moviments. Per això us és molt fàcil parlar de la mateixa manera, escoltar les mateixes cançons o fins i tot tenir un estil de roba semblant!

Si de moment és divertit per totes dues, endavant! Disfruteu i busqueu totes aquestes coincidències! Ara bé, també intenteu trobar alguna cosa que tingueu diferent!!!


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: