blanca24
blanca24
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 10/01/17 16:35
Pastilla del dia de després...
Hola! Sóc una noia de 16 anys, i fa aprox. dos setmanes que fent-ho amb la meva parella se'm va trencar el condó sense que ens n'adonéssim. Quan ens en van adonar vaig trucar a ma mare, -que treballa en una farmàcia- i li vaig demanar que em portés una pastilla del dia de després. A la mateixa nit, després de llegir-me els efectes secundaris i tot el papeleo me la vaig pendre.
Ara, després de dos setmanes, estic bastant preocupada i nerviosa perquè encara no m'ha vingut la regla, i vaig llegir que hi havia possibilitats de que no em fes efecte. En teoria m'ha de venir JA, però el que passa que fa uns cinc dies que em van començar els dolors premenstruals (que sempre tinc), i aquest cop se m'han anat sense que em vingui la regla. No sé si és per un tema de les hormones de la pastilla, de que em ve amb una mica de retard o que estic embarassada.
Necessito que em dongueu les possibilitats que tinc, si és possible que em vingui en retard pels nervis o hormones o el que sigui, o si probablement estic embarassada i hauré d'abortar (no és una opció per mi).
Gràcies pel vostre temps i discolpeu el rotllo que us he fet :').
Helena Angel
Helena Angel
Data: 15/01/2017 20:04

Hola blanca24,

Vas fer molt bé, utilitzar preservatiu quan tens relacions sexuals amb la teva parella i prendre la mesura d'emergència davant d'un accident (el preservatiu es va trencar).

Hi ha alguna pastilla de l'endemà que fa que tingui l'efecte de desprendre l'endometri a les poques hores i altres pastilles que no.

Si veiessis que passada una setmana del dia que t'hauria de venir la regla, aquesta no baixa, fes-te un test d'embaràs. Les probabilitats que la pastilla de l'endemà falli són mínimes però com qualsevol fàrmac, pot fallar.

Una abraçada ben forta!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: