pamiralles
pamiralles
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 11/01/17 18:33
No tinc experiencia i nose que haig de fer
Hola,
fa poc que he començat a tenir algo amb un amic que fa mig any vaig coneixer.
A primeres no ens vam agradar en plan per estar junts pero una cosa va portar a la altra i ara tenim algo indeinit pero ell ma dit molts cops que no esta enamorat de mi pero jo si encara que no li digui.
nose si aixo pot tenir algun futur perque ell no es vol enamorar i mes d'un cop ma dit de deixaro perque no em vol fer mal
Laia Sala
Laia Sala
Data: 09/02/2017 22:20

Hola pamiralles, 


De moment ell està sent molt sincer amb tu: no està enamorat i no vol enamorar-se. 

Tu has de veure si ets capaç de portar aquesta situació o bé t'estàs començant a crear il·lusions... Si veus que comences a patir i a imaginar un futur junts... potser serà millor que posis una mica de distància per evitar que et faci més mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @terapia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: