Anònim
Anònim
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 11/01/17 19:17
Existeixen les amistats de veritat?
Hola! Fa un temps pensava que les amigues de veritat existien... Nose si sóc jo, però la gent te doble cara, a pesar de l'humor que pot tenir una persona. Us explico el meu cas: jo sóc una persona extravertida, que m'agrada compartir històries i anècdotes amb el meu grup d'amigues. Elles igual i jo sempre les escolto, però a la que m'arriba el torn de parlar, ja sembla que no els interessi res. A vegades els hi venen rampells i em llancen indirectes o fins i tot em giren la cara quan demano alguna cosa. Això si, quan no estic bé, mai m'han deixat de banda, sempre hi han estat i m'han recolzat. I si, la veritat, no entenc res. Què creieu que podria estar passant?

Gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 14/02/2017 23:01

Hola Anònima, 


Primer de tot, queda't amb la idea que quan tens un problema de veritat, elles hi són. Jo tampoc acabo d'entendre la seva actitud, potser podries intentar parlar amb elles, o amb qui tinguis més confiança. Demana-li com és que es comporten així, potser dónes massa detalls? Potser et costa centrar-te en un únic tema i te'n vas per les branques? Potser realment el que expliques és poc rellevant?

Pregunta, és l'única manera que podràs saber què passa ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: