marina99xyz
marina99xyz
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 11/01/17 22:15
Somnis
Hola!
Us escric perquè fa mig any que tinc nòvio i començo a estar una mica preocupada.
El motiu és que en una setmana he tingut dos somnis que m'han deixat una mica en shock.
En el primer somni, recordo que jo estava amb uns companys de classe asseguts i no se com passa pero al final un d'ells i jo ens acabem agafant de la mà, i just abans de que la cosa vagi a més la resta de companys li diuen a ell que què està fent, que té novia. Aquest noi es un noi que sempre m'ha atret bastant, sobretot fa un parell d'anys, tot i que ara actualment ja no m'hi fixo en ell.
Però el somni d'avui ha sigut pitjor, ja que he somiat que un noi es començava a liar amb mi pero al primer petó jo m'aparto i li dic que no puc fer-ho perque estic sortint amb algú. El noi d'aquest somni em va agradar moltísim, de fet em vaig enamorar d'ell farà uns 4-5 anys pero ja el tinc completament oblidat.
Em preocupa això perque he buscat a Internet i he llegit que somiar això vol dir que hi ha algo de la teva parella que no t'agrada, o que les coses no van bé i t'estàs distanciant i és una forma de l'inconscient de manifestar-ho.
I la veritat no entenc per que em passa perquè estic genial amb aquest noi, portem mig any i no hem tingut cap problema, me l'estimo moltísim, m'agrada moltísim i estic super enamorada d'ell, i no li veig cap inconvenient i crec que tot va sobre rodes, llavors no entenc la interpretació del somni. Què significa realment aquest somni? Estic preocupada.
Moltes gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 14/02/2017 23:27

Hola Marina, 


La interpretació de somnis és una cosa una mica especial... Tu hi acabaràs trobant el significat que vulguis, però pel que m'expliques sembla com una "prova de foc". Una manera que tens tu d'assegurar-te que no t'embolicaries amb cap altre noi. 

Si estant desperta et sents a gust amb la teva parella, sents que t'entén, que et respecta, que estàs còmode, que tens ganes d'estar amb ell i que aquest sentiment és mutu... endavant!!!

No busquis problemes on no n'hi ha ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Instagram: @teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: