Anonimus
Anonimus
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data de publicació: 13/01/2017 16:28
Sóc tant timida que no el puc ni mirar als ulls
M'agrada molt un noi que es un any més petit que jo i estic molt obsessionada amb el tema de si ell també m'estima. 
Ell insisteix molt en quedar, quedem cada cap de setmana i jo sempre m'imagino i m'ilusiono amb coses que no son i al final no acaba passant res, somio massa.
M'agradaria ser capaç de expressar els meus sentiments, però tinc massa vergonya per fer-ho (em fa vergonya mirar-lo fixament als ulls, imagina't el treball que em portaria poder expresarme...) a mes de que tinc por de que la resposta sigui negativa ja que em podria afectar moltissim i potser podria perdre la amistat que tenim des de que érem ben petits. Si ell m'estima, tampoc serà capaç de explicar-m'ho perque com jo, es un noi molt tímid i això m'esta matant perque com que jo no m'atreveixo a dir-ho i ell tampoc (en el cas que estigues enamorat també) doncs el temps passa i no se la seva resposta i penso que potser si que li agrado i estem perden un temps molt important per la tonteria de que cap dels dos s'atraveix a donar el primer pas.
També he probat d'oblidar-lo però es casi impossible, sempre que m'ho proposo despres ell em diu de quedar, o m'etiqueta al Instagram, o em parla per whatsapp i em posa les coses molt difícils.
Em podrieu donar consells sobre com dir-li o perdre la por, perque de veritat ho estic passant molt malament.
Moltes Gracies!
Laia Sala
Laia Sala
Data de publicació: 15/02/2017 00:05
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.