Juliet
Juliet
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 06/02/17 21:10
Que vol dir??
Hola adolescents!!
com ja sabeu mencanta preguntar-vos coses ja que sempre em solocioneu els dubtes, pero avui vinc perque tinc un dubte molt gran...
la questio es que desde fa unes setmanes porto parlant amb un noi 2 anys mes gran que jo, que es monisim i ademes ja ens coneixiem pero no haviem palat mai en plan serio per la diferencia d'edat. ell es un dels millors amics del meu cosi i per aixo ens coneixiem i avegades cuan em trobaba al meu cosi i ell estaba, sempre habia pensat que es molt monu i tal... total fins que em va obrir com ja he dit fara unes cuantes setmanes.
en aquestes setmanes ja hem parlat de moltes coses i va sortir el tema del sexe. ell em va dir que ja hu havia fet i tot i diu que per lu que portem parlant que li agradaria molt fer-ho amb mi i eso pero jo ja li vaig dir que no anem tant de pressa perque jo fins que no em senti comode no hu vull fer, ell hu va entendre perfectament i em va dir que aniriem al meu ritme sense pressa... fins aqui molt be pero, cada vegada que parlem d'algun tema una mica picant surt el tema de sexe o em diu comentaris sobre aixo que jo em kedo una mica impaktada. pero esk em dona la sensacio que numes em vol pel meu aspecte fisic i que soc una mes a la que es vol tirar. Em costa creurem aixo pk ell es un nano molt sa i no va d'aquest pal pero nose amb aluns cmentaris que em fa a vegades mu fa pensar... ara mateix es pot dir que estem de lio pero no tenim una relacio, nose es molt complicat pk mai habia estat en aquesta situacio... estic una mica rallada pero esk cuan estic amb ell em sento super comode pero clar despres estan els comentaris en plan del meu fisic (diu que estic super bona i eso pero sempre del meu cos no de la meva cara o acracter) i eso saps... nose espero que em pogueu ajudar i perdo per enrollarme tant pero no sabia explicarho d'una altra manera....
gracies per tot!!! una abraçada!!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 17/02/2017 14:13

Hola Juliet!

El que és més important és que vagis al teu ritme i sobretot que ell ho respecti. Nosaltres no podem saber què sent o què vol exactament, això només ho sap ell, però si tens dubtes i no ho tens clar, dóna't temps i no vulguis córrer.

També pots parlar-ne amb ell i explicar-li els teus dubtes. Si vol estar amb tu, ha de respectar i respectarà el teu ritme!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.