Judith
Judith
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 06/02/17 22:27
Pes!!
Hola, mira medeiux 1,61 i pesu 55k i crec que estic gorda pero no se, ara portu uns dies que intentu no me jar molt pero no se si hu estic fent be. Faig com si fos una dieta pero es ha dir menju de tot pero nomes la meitst del plat. Esta be?
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 09/02/2017 16:15

Bona tarda guapa!

Gràcies per escriure al consultori.

Bé, si mirem el teu pes i la teva alçada veiem que està en la franja del pes normal i per tant que estàs en el teu pes ideal. AIxò significa que no necessites perdre pes ni fer cap dieta.

Està bé menjar de tots els aliments però també és important fer-ho en la quantitat adequada, i la meitat del plat no ho és i encara menys a adolescencia que és quan més energia gastes i per tant quan més menges.

Estàs bé així que intenta deixar de fer tot això, despreocupar-te una mica i menjar normal. 

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga


--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: