A98
A98
Any: 1998
Comarca: Segrià
Data: 09/02/17 00:24
mala alimentació
Hola, tinc un problema des de petita i és que menjo molt dolç, sobretot per esmorzar i berenar, ja que l'embutit no m'agrada i ara que tinc 18 anys estic notant que això em provoca molts grans a les cames i no se com o que fer per intentar evitar menjar tant dolç i canviar-ho per algun altre aliment però no se ni per on començar ni com fer-ho, per això necessitaria ajuda. :)
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 09/02/2017 19:55

Bona tarda guapa!


Gràcies per escriure al consultori. La veritat és que penso que els granets no et surten per el fet de menjar dolç. Si et preocupa molt pots anar al dermatòleg i mirarà si és així o et dirà el motiu. No penso que t'hagis d'obsessionar amb el tema del dolç, intenta reduir una mica i provar coses noves, segur que descobreixes coses que t'agraden i poc a poc ho pots anar variant.

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Psicòloga

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: