Bertuu8
Bertuu8
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 14/02/17 18:47
Dos problemes que no se si tenen solució!
Hola, tinc dos probles, espero que em pogueu ajudar.
Un és que tinc molt mal alè pels matins, és normal? El que passa es que em rento les dents però igualment el mal alè segueix i quan menjo alguna cosa ja es va treient però costa de que es tregui. Fins després de dinar no es treu del tot... I els matins ho passo una mica malament ja que em sento incomoda parlant. També em preocupa quan hagi de fer algún petó algú... Hi ha algun remei per treure aquest mal alè?
I l'altre és que tinc molt fluxe. Li vaig dir a la meva mare i em va dir que hi ha gent que en té més que d'altres però el que em preocupa és que quan tingui relacions sexuals... doncs el noi si veus les meves caleces em fara una mica de vergonya i no sé si afectarà a alguna cosa... A més a més moltes vegades em sento molt incòmoda, no sé que fer! Hi ha algun remei per no tindre tant?
Moltes gràcies.
Helena Angel
Helena Angel
Data: 19/02/2017 22:31

Hola Bertuu8,

el millor és consultis amb un metge el tema de l'alè, potser és algun tema de l'estómac que nosaltres no controlem, som psicòlogues no metges.

Pel que fa al flux vaginal, el que diu la teva mare és cert, hi ha noies/dones que en tenen més i d'altres que en tenen menys (no pateixis pel que pugui pensar un noi). L'única cosa que hauria d'alarmar-te és si el flux és de color groc o verd, o si canvia d'olor. Si això passés hauries d'anar al ginecòleg per a revisar que tot estigui bé.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaALhttp://www.consultajove.cat


">
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.