anonima123
anonima123
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 15/02/17 16:55
no em poso hottt
Hola,
cada vegada que intentem fer algo amb el meu novio no em poso calenta, ell shi posa molt rapid...
portem casi 2 anys junts, ens liem el toco, em toca pro no noto res... ni em poso. Altres cops abans de estar amb ell quan em liaba mhi posava una mica. vol dir que no magrada lell...? no se que fer....
Helena Angel
Helena Angel
Data: 20/02/2017 08:52

Hola anonima123,

L'excitació sexual depèn de moltes coses. Poden passar diverses coses: que no passi absolutament res i que el teu ritme d'excitació sigui més lent, que ell ja no t'atragui, o que estiguis massa pendent de si t'excites o no, més que no pas de gaudir el moment amb la teva parella. A part d'aquestes tres opcions hi poden haver d'altres, valora si alguna d'aquestes encaixa amb el que t'està passant o pensa altres alternatives.

Una cosa que podries fer si porteu dos anys de relació és parlar-ho, parla amb ell, explica-li què sents, potser parlant amb ell et relaxes.

Una abraçada!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: