saraa_jc03
saraa_jc03
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 16/02/17 18:49
Estic rallada
Fa uns dies vaig perdre la virginitat amb el meu amic amb drets. Ho vam fer en un parc quan era fosc i no hi havia ningú (sempre fem aquestes coses allà perq es com el nostre lloc "official" i perq no teniem casa). Quan cadascun estava a casa seva, hem va dir per whatsapp que m'hauria d'espavilar més perque no feia res. Només feia el que ell hem demanava perque ell també notava que hem quedava com un pal d'escoba. I clar, que ell tingués que dir-me que havia de fer-li, doncs li trencava tot el rollo. En canvi ell semblava que sabia com manegar quan estavem en "acció" tot i que ell també era verge. El problema es que no tinc iniciativa. Tot això que ami hem preocupa ja li he dit i hem parlat però no m'ha resultat suficient. Tot això, no es per manca de confiança perq d'això ja tenim molta.
Estic MOLT amuinada!!!! I vull estar preparada per la següent tot l'aviat possible! Hem demana molt sovint repetir i jo encara que també tinc ganes, no vull patir això un altre vegada D: Gràcies ♡
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 20/02/2017 10:15

Hola saraa_jc03!

És important que facis allò que tu vulguis, i que no et sentis forçada per haver de fer res. Recorda que si l'altra persona no ens diu què li agrada i com li agrada, nosaltres no tenim per què saber-ho.

Com ja us coneixeu força, teniu confiança, i n'heu parlat, aprofita per fer allò que et vingui de gust i que saps que li agrada. Així et sentiràs més còmoda i no et sentiràs forçada. És important que en parlem cara a cara i no només pel WhatsApp!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat 

saraa_jc03
saraa_jc03
Data: 20/02/2017 21:12
Moltes gràcies, ho tindré en compte
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.