beeeeeert_
beeeeeert_
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 25/02/17 16:26
no se com lligar...
hola! Sóc una noia de 16 anys i tinc un problema a l'hora de lligar amb un nen de la meva classe.
No estic acostumada a ser jo qui vagi al derrera d'un noi ja que amb tots els nois que he estat han sigut ells els que han començat tot, aixi que no sé com fer perque hi hagi una relacio més intima entre nosaltres dos.
Ell va a la mateixa classe que jo i ens anem parlant de tant en tant, el que passa es que jo sóc bastant tímida i ell quan no està amb els seus amics també.
Tinc por de no agradar-li i que al final tothom sàpiga que a mi m'agrada ell i ell ha dit que no a la nostra relació. A part, no el vull perdre
Laia Sala
Laia Sala
Data: 23/03/2017 17:24

Hola!


Si tens ganes d'apropar-te més a aquest noi, fes-ho! Busca estones per parlar a soles, demana-li per quedar tots dos... i aprofita aquestes estones d'intimitat per tirar-li algunes indirectes i veure si ell et segueix el joc o no...

Si al final ell no sent el mateix per tu, hauràs d'acceptar-ho i, si estàs més tranquil·la, demanar-li que sigui discret i no en parli amb ningú. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: