Natàlia
Natàlia
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 26/02/17 15:55
Estic molt malament... URGENT!!!
Hola. Sincerament no sé com començar...
Sóc una noia bastant insegura, tinc depresió i m'autolesiono. A tot això, vaig al psiquiàtra.
Bé, el problema no és això. Tinc novia, m'agrada molt i me l'estimo moltíssim. Però estem molt malament.
Les coses estan empitjorant i el que només fa ella es que jo tingui moltes més inseguretats i complèxes més aviat psicològics...
A part d'això ella només té un ronyó, i cada cop li fa més mal... no vui que li pasés res, me l'estimo moltíssim...
Però jo tinc 15 anys cap als 16, i sóc molt jove com per anar pensant en que la meva parella pot acabar en un hospital amb tot això.
Em diu cada cosa que em fa sentir molt malament però no puc deixar-la, és com una relació tòxica. Com diu el dit: "Ni contigo ni sin ti"
No sé que fer, sé que ho pasaré molt malament si li pasés alguna cosa, pero em fa sentir molt malament amb mi mateixa. Necesito ajuda, siusplau, és molt urgent.
Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 23/03/2017 17:36

Hola Natàlia, 


Si una relació ens fa estar malament.... la millor solució és acabar. Sé que patiràs molt i que et farà molt mal, però aquesta relació no et fa sentir bé i, tu mateixa, dius que et fa sentir malament. Parla amb ella i explica-li els motius. Això no vol dir que, en cas que passi alguna cosa amb la seva salut, no pugui comptar amb tu, però potser no com a parella. 

Parla amb el teu psiquiatre si ho necessites, que també et pot ajudar a senitr-te una mica millor....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: