Any: 1998
Comarca: Cerdanya
Data: 26/02/17 19:53
Una mica llarg..
Des de 3r d'ESO que m'agrada el meu millor amic, tot i que ho vaig intentar dissimular és devia notar moltíssim ja que se'n va adonar. L'any passat la cosa va anar a més, cada vegada que sabia que passaria per davant l'institut durant el pati, jo em posava tope nerviosa i vermella fins al punt en què era evident que em molava.
Va arribar el dia que vaig ser capaç de dir-li que m'agradava personalment (prou estona em va costar), ell em va dir que ja em diria alguna cosa. Al final em preguntar si volia que comencéssim a sortir i jo evidentment vaig accedir, (em va costar assimilar-ho ja que tinc poca autoestima), durant l'estiu quedavem a les tardes i parlavem i passejavem pel poble però tot i que volia jo no era capaç d'agafar-li la mà pels maleits nervis. Tot i que ens vam fer varis petons sobretot a les nits.
Total que els dos vam notar que ho havíem de deixar perque no avançavem gens, tot i seguir sent amics evidentment.
Però mesos després segueixo ''pilladissima'' i com treballa molt no el veig des del mes de desembre i estic 'desesperada' per veure'l pensant si val la pena o no demanar-li per sortir un altre cop però jo atrevint-me a demostrar-li tot el que sento. Què puc fer??
Laia Sala
Laia Sala
Data: 23/03/2017 18:09

Hola ands, 


A vegades no estem preparats per fer segons quins passos i va ser molt honest per part de tots dos d'intentar tallar aquesta situació si no us sentíeu còmodes. 

Ara sembla que estàs una mica més preparada, així que, aprofita la vostra gran amistat i sigues sincera amb ell. Parla-li des de la veritat, sigues honesta i explica què et va passar i què et passa ara... Llavors serà qüestió de veure quina és la seva reacció i acceptar-la....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: