Doritos
Doritos
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 26/02/17 22:39
Hiperdrosis
Tinc un problema des de ben petit, és hereditari i és anomenat hiperdrosis, això vol dir que em suen les mans constanment, sense que estigui nerviós, simplement perquè si..., mai puc donar-li la mà a ningú, no puc tocar-los, per dir-ho d'alguna manera i tinc por que si algun dia tingui parella no ho entengui... no se que puc fer, he pensat en operar-me, però els meus pares diuen que és una solució molt dràstica...
Laia Sala
Laia Sala
Data: 23/03/2017 18:25

Hola Doritos, 


Nosaltres no som expertes en aquesta problemàtica i, si els teus pares consideren que és una solució massa dràstica, de moment haurem de seguir les seves opinions. 

Les persones, quan ens expliquen els problemes i els motius de les nostres accions, solem respondre de manera correcte. Si ens ho expliquen, podem entendre-ho i podem reaccionar sense fer mal a la persona, per tant, no avancis esdeveniments! Quan coneguis una persona nova, sigues directa i explica-li el teu problema (si et ve de gust) i veuràs que respon millor del que et penses ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: