Beckmesser
Beckmesser
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 27/02/17 14:13
T'aïmo
Hola,
Us explico ràpidament: Sóc un noi de 14 anys que fa teatre. Tinc una companya del grup que m'agrada moltíssim i no sé com fer-li veure. Només la veig un cop a la setmana però és que em torna boig. Quan estic amb ella no em costa mirar-la a la cara, però experimento una emoció indescriptible. Què puc fer per agradar-li? No m'atreveixo a obrir-li per Whatsapp per por a que passi de mi. Què puc fer? Vull sortir amb ella. Estic molt enamorat
Laia Sala
Laia Sala
Data: 23/03/2017 18:36

Hola Beckmesser, 


Tu no pots fer res per "enamorar-la", ja que això no es pot controlar! però si que pots fer-li veure que t'agrada i que ella reaccioni... a veure si tu també li interesses!

Tira-li alguna indirecte quan estigueu assajant, obre-la per whatsapp per quedar abans... A veure com va! I si no li agrades, hauràs de començar a passar pàgina. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: