Anònima18
Anònima18
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 22/05/17 16:34
Pits
Hola! Tinc un dubte sobre els meus pits... Trobo que són petits comparats amb moltes nenes de la meva edat i això m'acomplexa una mica... Totes les dones de la meva familia tenen uns pits MOLT grans, però a mi encara no em creixen gaire. Tinc la regla fa 3 anys i això em preocupa una mica per si ja no creixen gaire. A les dones de la meva familia els hi van començar a creixer més amb 15 anys i o en tinc 14. M'agradaria saber si d'aquí un any em começaran a créixer ràpidament o em quedaré així. Vull dir, portava com un any sense que creixessin gaire i ara poc a poc comencen a creixer una altra vegada però no sé si amb la meva edat em creixeran aire més o encara han de creixer molt. El que no entenc és per què la majoria de nenes de la meva classe tenen els pits tan desenvolupats ja! Es que elles tindrn uns pits enormes o esque a elles els hi creixen abans i a mi potser em creixeran més tard? No ho entenc! Però suposadament això és genétic i si totes les dones de la meva familia tenen pits grans, jo n'hauria de tenir també no? Gracies <3 Trobo el consultori de gran ajuda!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 23/05/2017 12:09

Hola Anònima18,

Sí efectivament és genètic però tingues en compte que els teus gens no només provenen de la branca de dones de la teva família. Tu tens una composició genètica i única i una complexió física exclusivament teva. Igual que les nenes de la teva classe tenen la seva.

Tenir els pits grans NO és millor que tenir-los petits. Deixa que el teu cos es desenvolupi al seu ritme, sense jutjar-lo, accepta'l i veuràs com ho pots viure amb més calma i naturalitat!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns i trobar el consultori d'utilitat :)

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.