ann
ann
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 23/05/17 17:42
Consells i ajuda
Hola noiis!!
Doncs bé tinc dues consultes.
La primera es que si em miro el cony tinc els llavis( interiors per dir-ho aixi, no els externs) molt grans, vull dir, s'em surten dels llavis externs. No sé si es que estic crixent o que. Em podrieu dir si això és normal o que millor m'ho vagi a mirar?
El segon es que m'agradaria que em recomanessiu( encara que soni a broma no ho es) alguna pàgina per a posar.me calenta, a sé que hauria de ser natural però m'agradaria masturbarme i si no em calento no em sento agust( tinc preferencia per noies a l'hora de posarme), moltes gràcies.
petooons!!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 27/05/2017 16:49

Hola ann,

Cada vagina és diferent, que els llavis inferiors sobresurtin dels superiors no és res dolent. Només seria un problema si fossin tan llargs que t'afectessin en el teu dia a dia, per exemple, que et molestessin per a portar roba o per a tenir relacions sexuals.

Mentre això no passi, no és gens estrany!

Pel que fa a la recomanació d'alguna pàgina pornogràfica, no podem donar-te aquesta recomanació. El millor és que investiguis o comentis amb les teves amigues, potser alguna d'elles et pot fer aquesta recomanació.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicòloga Iesp - Consulta Jove
@HelenaAL
http://www.consultajove.cat


">www.consultajove.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.