Lleó
Lleó
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 13/07/17 15:39
Carta a l'amor, l'amistat i l'anorexia
"Únicament l'amor coneix reversibilitats i va al rescat d'allò perdut."
Alllò perdut, les ganes de viure, riure, estimar i disfrutar.
Aquelles sensacions que em va quedar amagades en un racó del cor, casi inexistents i desaparagudes. Les que mancaven quan van ser substituïdes per l'odi, la soledat i la tristor.
Sé que no serà fàcil. Que les llàgrimes tornaran a invadir-me en els dies més llargs i foscos, que la impotència s'apoderarà de mi i que cauré. Però també sé que m'aixecaré, que els records i totes aquelles sensacions tornaran, i sobretot em faran tornar a la meva felicitat.
No sé exactament ni el què ni el com, però des d'aquell dia vau retornar en mi una cosa que pocs han aconseguit. L'alegria a la meva ment i sobretot les forces per lluitar, aixecar-me del llit i disfrutar d'un nou dia.
Aquell dotze de juliol, un dia senzill però que sense saber-ho em va canviar la vida. O més ben dit, em vau ajudar a decidir canviar la meva vida.
Que per vosaltres va ser un dia més, però per mi va ser el millor dia que podia haver viscut. No pel què vam fer, sinó pel que allò va significar en mi.
Que la companyia d'aquells que pensaves que no podrien fer res, s'hauria convertit en la clau essencial del meu canvi.
On vaig decidir parar d'alimentar-me de l'aire i les emocions i afrontar-me a una de les meves pitjors pors.
Em quedo sense paraules al pensar que després d'un any de lluita, unes simple hores a la platja al vostre costat podien haver-me marcat tant. Mil ferides es van tancar de cop, i vaig entendre que el pitjor de la meva vida s'havia convertit en el millor que em podia haver passat.
Que no saps el que tens fins que ho perds, i vaig aprendre que gaudir d'aquelles petits instants del dia a dia és la clau de la felicitat.
Que lluitar contra un mateix és complicat però no impossible si et tinc al meu costat.
Gràcies a tots aquelles que des del primer moment han estat la meu costat, i sobretot a vosaltres, A i N.
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 14/07/2017 20:01

Hola bonica!!

Moltes gràcies per la carta, m'ha fet posar els pèls de punta. Me'n alegro moltissim de que estiguis bé i que segueixis amb forçes per seguir lluitant.

Ànims i gràcies! Publiquem la teva carta per a que tothom pugui llegir-la.

Una abraçada,

Laura Medrano Puigdollers

Psicòloga

www.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: