Saaalmaa
Saaalmaa
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 14/07/17 19:29
ESTUDIS
Hooolaa!!
Molt sovint publiqueu articles sobre estudis científics que s'han fet sobre la conducta humana i tal.. com l'últim que vau publica "AIXÒ ÉS EL QUE DIU UN ESTUDI SOBRE LES PERSONES DESPISTADES"
El cas és que m'interessa molt aquest camp i m'agradaria estudiar-ho. Però, no tinc ni idea quina carrera he de fer ni quin ofici és aquest de "fer estudis d'investigació"

Agraïria la vostra ajuda! Que tingueu un bon dia!

Salma
Laia Sala
Laia Sala
Data: 20/07/2017 16:45

Hola Salma, 


Aquest camp és moooolt interessant! Si t'interessa estudiar la conducta humana, una de les carreres que pots estudiar és Psicologia, però també ho pots fer des del camp de la Sociologia, l'Antropologia o les Neurociències. Ves mirant quina vessant d'aquests estudis t'agrada més i així podràs anar descartant ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: