Hinako
Hinako
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 16/07/17 22:47
Ja ni se si som amigues o no.
La meva millor amiga ho és desde fa set anys, peró aquest va ser el primer any que vam estar en la ESO y per el que es veu, ha cambiat. Sempre está amb una noia que també es la meva millor amiga desde fa tres anys, pero el que pasa es que sento que cap de les dos vol ser més la meva amiga. Sempre que quedo amb una de elles es pasa el día en el móvil mentres que jo li compro el menjar, y quan quedem les tres, m'ignoren completament i només volen que lis compri el menjar. No se si només son imaginacions meves o si es així. En el crédit de sintesi, quan vam tornar, elles em van traxtar fatal. Soc la que més s'ho «currava» en el treball i només volien que dongues les respostes per no tenir que fer res, i a les habitacións el mateix, ni em respectaben. Espero que pugeu respondre aquest dubte; som amigues o només m'utilitzen?
Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/07/2017 10:48

Hola Hinako,


Les relacions d'amistat ens han de fer sentir bé, ens han de fer sentir estimats i valorats i, pel que expliques, aquestes nenes no et fan sentir així. Tu mateixa dius que dones molt i que no reps res a canvi... llavors la meva pregunta és: val la pena mantenir una amistat (o una relació) on no et sents valorat?


Aprofita aquest estiu per conèixer gent i quedar amb altres persones. Obre't i intenta estar amb gent diversa, així veuràs que hi ha moltes maneres de tractar les persones i podràs valorar què és el que mereixes!! 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: