teen13
teen13
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 10/08/17 18:59
Estic súper xof
Hola!
veureu, sento que estic passant un estiu... no de merda però sí, molt normal, monòton, avorrit. Normalment la meva mare i jo anàvem a la Costa Brava i passàvem l'estiu a un petit apartament allà, però aquest any no anàvem gaire bé de diners i no hem pogut anar-hi, per tant m'ha tocat quedar-m'hi a Barcelona pràcticament tot l'estiu. Pensava que no seria dur i ho passaria bé, ja que ma mare té vacances llargues i passaríem la major part del dia juntes, podria quedar amb els meus amics... però no estic fent RES. M'estic avorrint molt i tinc unes ganes bestials de tornar a l'escola. ningú em diu per quedar i la majoria de gent ha marxat, i a mi ja no se m'ocurreixen més coses per fer per aquí sense passar molta calor ni gastar diners.
Quan penso així em sento molt derrotista i em poso molt trista. Penso en si realment m'agrada la meva vida. Estic molt trista, adolescents, ajudeu-me
Laia Sala
Laia Sala
Data: 15/09/2017 13:05

Hola bonica, 


Quan tenim unes expectatives molt grans sobre el què vindrà (l'estiu, el curs, sortir de festa....) és possible que ens acabem decepcionant, perquè no sempre es cumpleixen totes aquestes fantasies. 

Espero que amb l'arribada del curs estiguis més tranquil·la i amb més energia. A vegades és millor agafar les petites alegries del dia a dia, està bé tenir somnis i objectius, ja que t'ajuden a dirigir-te; però és important que aquests objectius no et bloquegin a l'hora de disfrutar de la vida, de les estones i dels riures en companyia!


Una abraçada i bon inici de curs!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: