Anònim
Anònim
Any: 2002
Comarca: Garrigues
Data: 12/08/17 14:46
Soc asexual?
Doncs tinc gairebé 16 anys i mai m'ha agradat ningú. Ja no es qüestió de què no he tingut cap enamorament sinó que mai he sentit atracció per ningú. Totes les meves amigues sempre m'expliquen que li agrada aquest, que li agrada un altre, i també em diuen com se senten quan pensen en aquesta persona. Jo ja no sé què fer perquè mai m'he sentit així amb ningú. Sí, hi ha nois que em semblen guapos, però d'igual forma que una noia em pot semblar maca o el meu germà o la meva mare, sabeu? Soc rara? Gràcies per contestar!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 19/09/2017 12:22

Hola bonica, 


No ets rara! Simplement que el teu desig va a un altre ritme. A vegades ens forcem a sentir coses que encara no hem sentit i ens emmirallem en les pel·lícules o les sèries per descriure-ho. 

Estigues tranquil·la i ves fent el teu dia a dia. Coneix persones, interessa't per elles i relaciona-t'hi si et semblen interessants! Ja veuràs com, sense adonar-te'n, sense forçar-ho, hi haurà alguna persona que cridarà la teva atenció i amb qui tindràs moltes ganes de passar l'estona. 

Després ja veuràs com evoluciona...


Una abraçada i bon inici de curs!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: