anònima
anònima
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 23/08/17 22:49
Caràcter
Hola, necesito ajuda sobre com ''canviar'' el meu caràcter o una part del meu caràcter. El que em passa es que nose perquè estic com molt negativa sempre o contesto borde sense motiu i m'ho prenc tot a dolentes i jo no sóc així i porto molts mesos així i nose què fer, amb la meva parella em passa igual, molts cops sembla com si volgues emprenyar als demés i vull canviar-ho perquè no sóc així, i en el moment en que actúo així no em dono compte, però després si i em poso fatal , nose com canviar això, perquè alfinal surto perdent jo, siusplau ajudeu-me!!!


Gràcies.
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/09/2017 13:24

Hola anònima, 


Em surt un petit dubte: hi ha algun aspecte de la teva vida en general que et faci sentir així? A vegades tenim un "run-run", una preocupació o un dilema a dins que fa que estiguem més susceptibles i, per tant, que siguem més bordes o més agressius. 

Intenta valorar tots els àmbits de la teva vida (estudis, amics, família, parella, aficions, futur, ...) i busca quins et fan sentir segura i quins són una petita font de preocupació, potser allà trobaràs la clau per deixar de notar-te tan neguitosa i tan agressiva....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: