whatever_
whatever_
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 23/08/17 23:22
No sé si dir-ho als meus pares o no
El cas és que dintre de poc quedaré amb un noi amb el que tinc un rollete, però tindré que agafar un autobús perquè viu a una altra ciutat. El problema és que no sé si dir-ho als meus pares, ja que de moment només som amics i es farien molt pesats. En part sé que és millor dir la veritat per si passa alguna cosa, però la veritat és que preferiria no dir-ho. Ajuda siusplau, que opineu vosaltres? Merci!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/09/2017 13:27

Hola!


Nosaltres sempre recomanem ser sincers amb els pares en relació a aquests temes (per evitar mals entesos i possibles discussions i càstigs). A més, la teva consulta ho diu tot: "sé que és millor dir la veritat", per tant, fes això!

I si vols evitar que siguin pesats o que facin preguntes els ho pots dir tranquil·lament: "us vull explicar una cosa perquè vull que sapigueu la veritat però m'agradaria que no fessiu més preguntes" i els expliques la situació. Com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: