Albamartinavarro
Albamartinavarro
Any: 2002
Comarca: Plana Baixa
Data: 24/08/17 23:14
Necesito ajuda en un amic URGENTMENT!!!
L'altre dia vaig discutir amb el meu millor amic perquè mai te temps per a mi, sempre diu que està ocupat, aleshores jo li vaig dir que això era falta d'interès. Perquè si jo li importara una mica ell faria temps per a parlar amb mi, no creieu?
La consulta ve a que des d'aquell dia no em parla, i clar. Jo no vull escriure-li primer, perquè crec que tinc que tindre un poc d'orgull, i tinc por de que no em torne a parlar. No sé què fer,nesecite algun consell si us plau. Gràcies
PD: Si pot ser prompte millor
Laia Sala
Laia Sala
Data: 22/09/2017 13:51

Hola Alba, 


Doncs sembla que ell ara mateix no està gaire interessat en mantenir aquesta relació. Tu mateixa dius que no es preocupa per tu i que no vol quedar amb tu. A més, quan en parles amb ell per explicar-li això, ell no reacciona favorablement ni buscant solucions, sinó que s'enfada i s'ofèn...


Potser hauràs de valorar què t'aporta realment aquesta amistat i si ell està responent de manera adequada, no creus?

No podem obligar a ningú a ser amic nostre, així que si no mostra interès per aquesta amistat... val més que prenguis una decisió per evitar fer-te mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: